Моя країна - Україна

Моя країна - Україна

вівторок, 1 липня 2014 р.

«Тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього"

6 травня 2014 року в 5 класі Маловисківської ЗШ №4 був проведений бібліотечний урок під назвою «Тільки той, хто пам’ятає минуле вартий майбутнього». Його організували шкільний бібліотекар Услиста Н.С та класний керівник 5 класу Білан Н.В.

Вони розповіли учням про буремні, неспокійні, воєнні роки, які довелося пережити українському народові в роки Великої Вітчизняної війни.Наголосили на тих прикладах, які яскраво свідчать про ту ціну, яка була заплачена за перемогу.П’ятикласники слухали про події, факти, про розповіді очевидців війни.
До уваги учнів бібіліотекар підготувала книжкову виставку «Ви перемогли – ми пам’ятаємо». Читачі мали змогу познайомитись з художньою та документальною літературою про Велику Вітчизняну війну. Особливо зацікавила учнів повість Леоніда Смілявського «Сашко».В ній автор розповів про київського хлопчика Сашка та його друзів, які мужньо боролись проти фашистських окупантів.
В кінці уроку учні поділились враженнями про бесіди з своїми прадідусями та прабабусями. Діти дізналися з уст своїх рідних про тяжкі воєнні роки.
Ми впевнені, що учні 5 класу нашої школи будуть завжди пам’ятати почуте на цьому уроці. Бо пам’ять, вона нетлінна та вічна. Вона дивилась на наших вихованців із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігаються в сім’ях їхніх батьків, дідів та прадідів-колишніх фронтовиків.
/Files/images/den_peremogi/CIMG2467.JPG
/Files/images/den_peremogi/CIMG2469.JPG
/Files/images/den_peremogi/CIMG2470.JPG

Коментарi

Немає коментарів:

Дописати коментар