Моя країна - Україна

Моя країна - Україна

субота, 1 березня 2014 р.

Ми чуємо тебе,Кобзарю крізь століття



До 200-річчя з Дня народження Т.Г. Шевченка п’ятикласники Маловисківської ЗШ № 4 разом з класним керівником Білан Н.В. та шкільним бібліотекарем Услистою Н.С.провели виховний захід «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття».
Урочисто та з великою повагою учні розповідали про життя та творчість Кобзаря, ніби гортаючи книгу нелегкого життя поета. Далі відбувся конкурс віршів Шевченка Т.Г.. Всі учні серйозно підготувались до декламування віршів. Слід зазначити, що учні самостійно вибирали твори для вивчення, обираючи свої улюблені вірші Великого Кобзаря. Жюрі оцінило юних учасників конкурсу і визначило призові місця. Перше місце отримала Бурченко Марія за вірш «Сестрі».Слухаючи Марію, всі затамували подих. Всіх присутніх вразила інтонація, емоції та душевність, з якою учениця розповідала вірш.
Змістовною і цікавою була книжкова виставка присвячена життю та творчості Шевченка Т.Г. Бібліотекар коротко ознайомила присутніх із змістом книг. Класний керівник звернулась до дітей з побажанням подальшого вивченя творчості Т.Г. Шевченка, великого сина України.



Немає коментарів:

Дописати коментар